Tag bøgerne med overalt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har næsten altid mit bibliotek med mig. Det er i form af min kindle, som ikke fylder, og jeg har derfor altid en masse bøger til rådighed, når jeg får lyst til at læse. Den er mit kæreste eje for tiden, og jeg pakker den godt ind, så den altid kan ligge godt i min taske, når den ikke er i brug.

 

Alt fra ungdomsbøger til biografier

 

Jeg læser lidt af det hele. Det, der betyder noget for mig, er at en historie fænger og er velskrevet. Jeg mener ikke, at bøger nødvendigvis er beregnet kun til unge, børn eller voksne, hvis den tiltaler dig, så læse den. Derfor finder du alt fra the Hunger Games over til syv år for PET på min kindle. Bøgerne finder jeg hos politikensbooks.dk. Det er som en virtuel boghandel, hvor jeg bladrer gennem hylderne. Det gode ved politikenbooks er, at jeg nemt finder andre titler af samme forfatter, at jeg kan se, hvad andre gerne læser, som jeg finder inspirerende, og at bogen altid er på hylden.

 

Aldrig en udsolgt bog

 

Især det sidste, at bogen altid står på hylden, det er en gave. Det betyder rigtig meget, for det er ikke som i gamle dage, hvor bøger skulle bestilles hjem, og jeg skulle vente i hvad der føltes som evigheder, inden jeg kunne læse løs. Noget andet, der er rigtig godt, er, at mit bogmærke aldrig glider ud. Jeg kan altid fortsætte lige præcis der, hvor jeg er nået til, for det husker min kindle for mig. Så er du til bøger, så kan jeg kun anbefale begge dele, for på politikenbooks.dk kan du næsten dufte tryksværten, og føle hvordan dine fingre glider over papiret. Der kommer hele tiden nye titler til, så jeg får hurtigt et stort bibliotek, som altid er til rådighed.

Posted in: Kindle