Spændende og nervepirrende e-bogskrimier til mørke vinteraftener

By:

Når lyset falmer, og vinteren trænger sig på, føler jeg trang til at læse krimier, drikke kaffe og spise chokolade. Vinterhiet må godt farves af fascinerende krimier, som både fremkalder gyset, belyser aktuelle samfundsproblemer og redegør for menneskets skyggesider. Krimilæsning er en måde at bearbejde samtidens problemer på og håndtere traumatiske og mørke sider af menneskeheden. Mennesket har altid beskæftiget sig med den dystre side af virkeligheden, og det er både lærerigt og underholdende. Ofte læser man kun en krimi én gang, men det gør ikke noget, når man kan købe billige e-bøger hos Riidr.com, der hverken tømmer pungen eller fylder bogreolerne. E-bogen er som skabt til krimigenren.

Krimier med vid og bid

Krimier bliver der skrevet utrolig mange af i disse år. De er ganske enkelt meget populære. Så hvilke krimier skal man vælge i det mangfoldige udbud? Heldigvis er sitet, https://riidr.com/eboger/, meget nemt at orientere sig i. Jeg kan blot kigge på udbuddet under følgende overskrifter: “Nye krimier”, Krimier til under 100 kr.” eller “Populære lige nu”. – Så vil der dukke en masse appettizers og bogbeskrivelser op, som kan hjælpe mig med at gøre det rette køb. Skulle jeg vælge at Læse Michael Katz Krefeld og læse om privatdetektiven Ravn, som flere i min familie gør med stor glæde? Eller skulle jeg læse en international bestsellerkrimiforfatter som Harlan Coben? Eller måske skulle jeg simpelthen lade 2016 være omdrejningspunktet og læse bøger udgivet i dette år af bl.a. Lone Theil, Karin Fossum, Mari Jungstedt og Sara Blædel? Alt sammen nordisk krimilitteratur, når den er bedst. Jo, i denne omgang bliver det nordiske krimier fra 2016, der skal fylde mit sind.

Det er nemt

Hos Riidr.com kan jeg let få adgang til de e-bøger, der mætter min læselyst. Så selvfølgelig skal krimierne købes hos Riidr.com. Her er god litteratur og kundeservice samt konkurrencedygtige priser.