Lyt til dine favoritbøger overalt

By:

E-bøger er populære som aldrig før, eftersom de giver den mulighed, at de kan medbringes overalt, hvis blot telefonen er med. Lydbøger er lidt samme historie, men der er lige lidt modifikationer. Du kan ligesom e-bøger have dem med overalt, eftersom alt bliver gemt på din mobil eller iPad. Dog er det som navnet antyder ikke noget, du skal læse selv – nej, det bliver læst op for dig af en, som virkelig har styr på netop det. Dette giver dig en unik mulighed, og du kan faktisk lave alt muligt, mens du lytter til lige det, du har lyst til. Vil du vide, hvordan jeg bruger mine lydbøger, samt hvad jeg lytter til, er det med at læse videre – måske er det lige noget for dig.

Lydbøger gør løbeturen en tand sjovere

Jeg holder selv af fitness, og netop derfor hænder det, at jeg vælger at løbe en tur en gang imellem. Dette er ikke altid lige sjovt, men det hele bliver lidt sjovere, hvis du lytter til en god bog, mens strabadserne står på. Faktisk løber jeg sommetider en længere tur, så jeg kan få mere af min historie med, og det skyldes, at jeg sommetider bliver helt opslugt, hvilket nok skyldes, at oplæseren ofte gør et virkelig godt stykke arbejde. Nogle gang vælger jeg at løbe oftere end hver anden dag, og det er fordi, jeg skal videre i den bog, som jeg lytter til.

Krimier er et hit hos mig

Du kan finde alle typer af genrer, når det kommer til lydbøger, og der skal nok være lige den, som passer til dig. Personligt holder jeg utrolig meget af krimier, da jeg elsker spændingen og det at gætte med på, hvem der kan være ”bad guy”. Når jeg lytter til krimier, er jeg i bogens univers, selvom jeg befinder mig svedig og forpustet på mine løbeture. Dog er det ikke kun, når du skal dyrke motion, lydbøger er smarte. I toget, bussen, flyet eller andre steder fungerer det også helt perfekt.