Lydbøger – en genial form for underholdning

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Før i tiden var jeg typen, der blev skrevet op på biblioteket for at kunne låne de nyeste bøger fra tidens bedste forfattere. Jeg bruger stadig biblioteket, men de nyeste bøger køber jeg som lydbøger på politikenbooks.dk. Jeg kan meget hurtigt få de nyeste titler, for de bliver indspillet rigtig hurtigt. 

Fra Leif Davidsen til Harlan Coben

politikenbooks.dk finder jeg både bøger fra danske og internationale forfattere. Der er ikke den ode bog, der ikke bliver indspillet som lydbog, og jeg nyder, at der ikke er nogen grænser for, hvad jeg kan høre. Samtidig løber jeg meget, og hvor jeg tidligere hørte musik eller radio, så hører jeg bøger i stedet. Der ligger en park ikke langt fra, hvor jeg bor, hvor jeg godt kan lide at løbe, og turen har en helt perfekt længde. Her hører jeg ikke biler eller andet trafik, og det er mit refugie, hvor jeg kan høre bøger. Er det for koldt eller vådt, hvilket bestemt er en mulighed he i landet, så har jeg fået mig et løbebånd i kælderen, som jeg bruger der. Med lydbøger til. Jeg kan ikke forestille mig, at den nogensinde vil stå på radio eller musik.

Også til børnene

Det gode ved politikenbooks.dk er, at der ikke kun er lydbøger til mg. Der er også lydbøger til børnene, og de sidder tit med en bog på den måde. Jeg kan godt lide, at det ikke altid er fjernsyn eller tablet, der skal findes frem, og jeg kan høre dem sidde og grine sammen over en god historie. Jeg har en efterspænder til cyklen, og når vi skal noget sammen, så sidder de sammen i den med hver deres høretelefon og hører gode børnefortællinger. Jeg ville gerne kunne læse mere højt for dem, men tiden er ikke altid til det, og derfor er det rigtig godt, at de kan få en masse gode bøger ind som lydbøger, så de forhåbentlig arver interessen for litteratur.

Posted in: Lydbøger