Læsningen giver nye muligheder

By:

At læse har i årtier, ja vel nærmest århundreder, været en af vores foretrukne hobbyer, ligesom vi har læst i professionelle sammenhænge på forskellig vis. Man kan altså roligt sige, at læsning er noget af det, vi bruger samlet allermest tid på, og det er der mange gode grunde til. Læsning kan gøre os klogere og give os de såkaldte “aha-oplevelser”, som vi holder så meget af. Derudover kan det give os spænding, hvis vi lader os rive med af en god fortælling.

Læsning er godt for de fleste, og de fleste er da også vilde med det, når de endelig får taget sig sammen. I dag findes der utallige hjælpemidler til at læse, som man ikke havde før i tiden, og det har gjort det endnu mere attraktivt. Det gælder først og fremmest e-bøger, som er en smart opfindelse, hvor vi undgår at skulle slæbe de tunge eksemplarer med os overalt. Vi kan blot hente vores foretrukne bøger ned på en tablet og have den med os over alt. Vi behøver ikke engang at vælge hjemmefra, hvad vi gerne vil læse, for der er plads til mange forskellige.

I forbindelse med e-bøger er Kindle et redskab, som er meget anvendeligt, og som mange benytter sig af. Det gør det mere overskueligt og nemt at bladre i sin bog, og det hjælper generelt rigtig meget på læseoplevelsen. Kindle bruges af folk i alle aldre, og det er oplagt både til skøn- og faglitteratur. Der er altså ingen begrænsninger ift. genre eller emne.

Mange er også vilde med lydbøger, fordi det giver mulighed for at nyde en god bog, selvom man ikke kan læse. Det kan være, når man sidder i bilen og ikke gider spilde tiden på at sidde i kø. Det kan også være, når man kommer træt hjem og har brug for at lukke øjnene.

Find de bedste e-bøger hos Politikenbooks.dk.

Posted in: Kindle