Krimier gør sig godt på lydbøger

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er mange gode grunde til at læse krimier, hvis du spørger mig. Det er i hvert fald her, jeg kan få de bedste læseoplevelser, hvis jeg samlet set skal vurdere de forskellige genrer. Når jeg går i gang med en krimi, lever jeg mig altid helt ind i universet og historien, og det er også den vigtigste forudsætning for mig, hvis jeg virkelig skal blive fanget af en bog. Jeg tror ikke på, at jeg kan have en lige så intens oplevelse, hvis jeg ikke går 100 procent ind i det, så det gør jeg altid, hvis jeg starter på en bog. 

Grunden til at jeg elsker krimier, er fordi man altid kommer tæt på en eller flere hovedpersoner, og man følger nogle ting i deres liv. Det handler selvfølgelig primært om en sag, men der er også altid en række andre interessante ting, som bogen fortæller om. Det kan være privatlivet eller nogle andre forhold. 

Jeg er dog ikke selv den bedste læser, og faktisk går det en smule langsomt, fra jeg starter på en bog, til den er slut. Derfor har jeg ledt efter andre måder, hvor jeg kan komme til at læse, så det går lidt hurtigere. Det har jeg fundet, og det er ved hjælp af lydbøger, hvor jeg faktisk synes, krimier gør sig rigtig godt. Lydbøger giver mig muligheden for at læne mig tilbage, eventuelt lukke øjnene og bare lade mig rive med. Fortælleren læser for mig, og jeg skal ikke koncentrere mig om at bladre eller huske, hvor jeg er kommet til. Det er en supergod måde at koble fra, og jeg bruger det også, når jeg eksempelvis sidder i en bil i længere tid. 

Hvis du vil finde de bedste e-bøger og lydbøger, kan du besøge https://politikenbooks.dk/lydboger/. Her finder du et stort udvalg til gode priser.