Kom igennem flere bøger med e-bøger og lydbøger

By:

Hvis du enten har en mobil, en pc eller en tablet eller alle tre dele, så er e-bøger og lydbøger nok ikke gået din næse forbi. E-bøger og lydbøger er det nye og er efterhånden blevet ret populært – og det er med god grund. Vi lever i en verden, hvor vi har travlt og ofte er på farten, og det er derfor sjældent, at vi rent faktisk har tid til at sætte os ned og læse en bog – og det er de færreste af os, der har en bog med i tasken. Dette findes der dog heldigvis en løsning på. Vi har stort set altid vores mobil, pc eller tablet på os, så med de elektroniske bøger har vi altid en god bog med os. På den måde kan vi læse eller lytte til en bog, når vi lige har et pusterum på farten, og således bliver det meget nemmere at klemme lidt læsning ind i hverdagen. Det kan være i frokostpausen, ved køen i supermarkedet eller måske i toget eller bussen. 

Perfekt måde at stresse af på 

Jeg er selv begyndt at benytte mig af e-bøger og lydbøger, og jeg er aldrig nogensinde kommet igennem så mange bøger, som jeg gør nu. Så snart jeg har mulighed for det, så hiver jeg mobilen frem. Jeg er især vild med lydbøgerne, da jeg ofte er for træt til at koncentrere mig om at læse, og så kan jeg lave alt muligt andet imens. Jeg lytter eksempelvis, når jeg laver mad, når jeg går en tur, eller inden jeg skal sove. En perfekt måde at stresse af på. 

Når det kommer til genrer, så er jeg især vild med spændende krimier, der holder mig fast hele vejen igennem. En god biografi eller en sød kærlighedsroman er dog heller ikke værst. Jeg køber altid mine e-bøger og lydbøger hos Politikenbooks, som tilbyder et stort udvalg af forskellige genrer. Der findes med garanti noget, der falder i din smag! 

 

 

Posted in: Lydbøger