Kom i gang med den sunde livsstil – lad lydbøger hjælpe dig på vej

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har ofte tænkt på at hoppe med på motionsbølgen, men sandheden er den, at jeg hellere vil ligge i sofaen og læse en god bog, end jeg vil ud og svede samt kæmpe med min dårlige form. Dog kommenterer mine venner ofte på, at jeg burde lave noget aktivt, og det kan jeg kun give dem ret i. Dog kan jeg ikke bare løbe en tur, uden at lytte til noget der faktisk interesseret mig, og musik er ikke nok. Jeg har dog fundet den helt ideelle løsning for mig, som faktisk gør, at jeg nu kommer ud at løbe hver eneste dag.

En god bog i ørene og så afsted

Jeg har fundet den mest perfekte løsning, som gør, at jeg kan motivere mig selv til at komme ud på ruten. Jeg har nemlig hentet en masse lydbøger ned på min mobil, og dem lytter jeg så til, mens jeg befinder mig ude på ruten. Dette betyder, at jeg sommetider tager en lille omvej, så jeg kan få et ekstra kapitel med. Desuden har det også haft den indvirkning på mig, at nu glæder jeg mig lidt til at komme ud på min rute, eftersom jeg så kan fortsætte med den bog, som der blev startet på sidst.

Fantasy er min klare favorit

Når jeg løber rundt, er det typisk fantasy, jeg lytter til. Kan godt lide at høre om noget langt fra virkeligheden, og så synes jeg altid det er spændende, at der er lidt kampe med, som der ofte er i denne genre. Holder du selv af at læse bøger, og kunne det måske hjælpe dig på din løbetur, kan du hoppe forbi politikenbooks, hvor du kan finde en masse inspiration, og måske nogle bøger, du har lyst til at lytte til på din løbetur – så hvad venter du på?

Posted in: Lydbøger