Klub medlem hos Riidr

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg rejser en del med mit arbejde, og da jeg rejser alene, får jeg meget tid til overs, som skal fordrives. Dette giver anledning til at læse en masse. I stedet for at læse i fysiske bøger, er jeg begyndt at læse e bøger i stedet. Jeg har alle mine e-bøger samlet på min tablet, som jeg derfor altid har med mig, når jeg er på firmarejse. Det er utrolig nemt, og da jeg sagtens kan få læst et par bøger på sådan en tur, slipper jeg for at slæbe flere tykke bøger med mig. Jeg bestiller alle mine e-bøger hos Riidr.dk på grund af udvalget. De har alle de bøger, jeg søger, og jeg får en del god læseinspiration derfra. Jeg startede med at bestille nogle få e-bøger fra Riidr.dk men er nu blevet medlem af Klub Riidr. Dette betyder, at jeg kun skal betale 39 kroner om måneden, for frit at hente 8 e-bøger hver måned. Efter jeg er blevet medlem af Klub Riidr, får jeg læst super meget, fordi jeg gerne vil nå at læse de 8 bøger på en måned. Det fungerer super godt for mig, da jeg kan få læst en masse nye bøger, hvilket jeg elsker. Tiden flyver afsted, når jeg er på forretningsrejse, og jeg nyder rejserne meget mere, efter jeg har fået så meget nyt læsestof. Jeg kan bestille mine nye e-bøger lynhurtigt med nogle få klik, og så ligger de læseklar på min tablet med det samme. Jeg vil helt klart anbefale e-bøger til alle, som holder af at læse, og som gerne vil have fri adgang til at læse uden for hjemmet. Riidr.dk har de bedste priser, og deres udvalg er enormt. De har også et udvalg af lydbøger, hvis man er mere til det. Uanset hvad, så er Riidr.dk en ideel hjemmeside ved køb og brug af e-bøger eller lydbøger.