Jeg er ordblind, men sådan kunne jeg alligevel læse en bog

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som barn var der mange problemer med skolen, rigtig mange, og det var en kamp for mig at få min uddannelse, men i dag er min hverdag så meget lettere, for nu har jeg lydbøger. Havde jeg bare haft dem dengang, jeg var en stor knægt, så havde jeg undgået mange timers fortvivlende forsøg på at læse. Og så kunne jeg alligevel have nydt de gode krimier, der alene findes som bog.

Find din næste lydbog på https://politikenbooks.dk/lydboger/genre:krimier/.

En kollega hjalp

Jeg fandt politikenbooks/lydbøger gennem en kollega, som brugte det, når han sad i toget til og fra arbejde. Det havde virkelig hjulpet ham med at holde sig up to date med alt det, som der rørte sig på hans felt, og det havde gjort en stor forskel for ham. Jeg tænkte, jeg først ville prøve det i en periode, og var det noget for mig, var der intet til hindring for at købe nogle flere bøger, jeg kunne lytte til løbende. Deres kundeservice er så fantastisk – aldrig er jeg blevet vejledt så godt og roligt igennem det hele, og til den pris, som de tilbyder det hele til, så er der ingen grund til at lade være. Jeg er så begejstret for deres afdeling med faglitteratur, for de har et stort sortiment, som er med til at sikre, jeg ikke falder bagud på det faglige på arbejdet og ender, som jeg gjorde dengang i skolen.

Fantastisk hele vejen igennem

Jeg har altid været af den opfattelse, at kundeservice og god service ikke fandtes længere, men det ved de ikke hos politikenbooks, for de strækker sig langt for deres kunder. At de samtidig har et stort sortiment og er meget dygtige til at forny det inden for mange fagområder er kun med til at bekræfte, at de har den bedste tjeneste inden for lydbøger på markedet. Det er rart med et sted, som forstår kundernes behov, og som er med til at sikre, vi kan videreuddanne og dygtiggøre os så let som muligt.