Ingen bøger i tasken: Jeg har alle e-bøger på min Kindle

By:

Det er længe siden, at jeg sidst købte en traditionel bog, med sider af papir og med et hårdt cover. Men jeg er stadig en læsehest, som bruger megen tid foran sider fyldt med skrift. Forskellen er bare, at jeg er gået over til at læse stort set alle mine bøger på en skærm – en elektronisk enhed kaldet en Kindle. En Kindle er en tablet, som er designet til e-bøger. Og den er fantastisk at læse på! Her kommer to grunde til hvorfor.

 

Kindle er perfekt til rejsen

Jeg rejser meget og tager på rigtig mange ferier. Det betød i ”gamle dage”, at jeg altid havde bøger med i tasken eller kufferten. De fyldte dog en del, vejede en del, og ligeledes skulle man være sikker på, at de bøger, som man havde taget afsted, også var gode bøger, som var spændende at læse. Alt dette er jeg dog ovre nu, hvor jeg er skiftet over til e-bøger på min Kindle.

 

Nu har jeg alle mine bøger samlet på ét sted, uden at nye bøger øger vægten. De ligger elektronisk, bliver købt elektronisk og bliver læst elektronisk. Det er supersmart, og det passer perfekt til min livsstil. Mangler jeg en ny bog, eller er dem, jeg har, ikke så gode, så kan jeg altid købe en ny på nettet og få den overført direkte til min Kindle. Desuden finder jeg megen inspiration om Kindle på politikenbooks.dk, hvor der er kæmpe udvalg af e-bøger.

 

En super læseoplevelse

Grunden til, at jeg fremhæver netop min Kindle, frem for oplevelsen af at læse en e-bog på andre tablets, er, at jeg synes læseoplevelsen er langt bedre på en Kindle. Der er nemlig meget færre ting til at forstyrre, fordi den ikke kan så meget. Den er designet til at læse på, hvilket betyder, at der aldrig er forstyrrende notifikationer eller muligheder som eksempelvis spil eller chats. Dermed kan jeg nyde mine romaner i fred.

Posted in: Kindle