God tid til at læse stort udvalg af fantastiske biografier fra e-bogshandlen Politiken Books

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som efterlønner har jeg god tid til at læse, og jeg nyder at sidde derhjemme og læse gode biografier i min lænestol eller på min terrasse, når vejret er godt. Jeg læser både ældre biografier og de helt nye, og jeg har efterhånden samlet en del e-bøger på min tablet. For mig er det nemmere at læse på en tablet, som ingenting vejer, og jeg kan nemt have den med, hvis jeg eksempelvis skal på ferie. Jeg kan nemlig ikke undvære mine bøger, så jeg tager dem altid med mig, hvis jeg skal ud at rejse. Min yndlingsgenre er biografien, for jeg elsker at læse andre menneskers spændende og inspirerende livshistorier, og dem er der mange af, når man klikker ind på Politiken Books og gennemgår det store udvalg. Det er faktisk som et slaraffenland at have adgang til så mange spændende titler. Jeg har for nylig læst Moonwalk med Einstein af Joshua Foer, som er en populær bestseller om, hvordan hukommelsen virker, og hvordan man kan træne sig i at blive bedre til at huske. Det var en sjov og inspirerende bog, som jeg varmt har anbefalet til mine andre læseglade venner. Hos e-bogshandlen Politiken Books har jeg adgang til alverdens bogtitler inden for mange forskellige genrer, og jeg kan vælge mellem e-bøger og lydbøger. Det er nemt at downloade titlerne umiddelbart efter køb, og jeg løber aldrig tør for læsestof. Jeg har netop meldt mig ind i Klub Riidr, hvor jeg for 39 kr. om måneden kan downloade en pakke med 8 e-bøger, som både indeholder interessante biografier og bøger inden for eksempelvis krimi og romantik. Jeg er nu mest glad for biografierne og har en ønskeliste over alle de mange spændende titler, som jeg gerne vil læse, og heldigvis fås de alle sammen til favorable priser hos Politiken Books.