Giv slip på de trykte bøger

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

E-bøger og lydbøger er det nye, og det kan man sagtens forstå. Vi har stortset altid vores mobil, pc eller tablet med os, så vi kan selv vælge hvornår, at vi vil læse eller lytte til en god bog, men bonussen er, at vi ikke skal stå og kæmpe med at mase en bog ned i tasken. Nej, med e-bøger og lydbøger skal vi ikke længere stresse over, at bøger fylder og er tunge at bære rundt på. Dét er smart i en stresset hverdag, hvor det heller ikke lige er det første, man tænker på om morgenen. 

Oplev mere plads i hjemmet

Udover at jeg benytter mig af e-bøger og lydbøger på farten, så benytter jeg det især også derhjemme. Jeg elsker at læse en god bog en stille og hyggelig aften derhjemme på sofaen, og der findes ingen bedre måde at koble af på i mine øjne – hvilket jeg tror, at mange kan nikke genkende til det. Der er noget helt vildt afslappende over at fordybe sig i en god bog. Dette betyder dog også, at jeg før i tiden havde reoler fyldt op med bøger, og det begyndte efterhånden at tage overhånd – især når man er en læsehest som jeg. Jeg kan snildt læse et par bøger om måneden, når tiden er til det, så det begyndte at hobe sig op i det lille hjem – men med e-bøger og lydbøger har jeg nu pludselig fået meget mere plads i hjemmet! Det er i den grad et plus i mine øjne. 

Kæmpe udvalg af e-bøger og lydbøger på Riidr.com

Når jeg skal have mig en ny e-bog eller lydbog, så ender jeg altid på Riidr.com. Udvalget byder nemlig på et væld af forskellige genrer, og jeg finder altid noget, der falder i min smag. Priserne er samtidig rigtig gode, hvor stortset alle kan følge med, så Riidr.com er i den grad anbefalelsesværdig, hvis I selv har fået mod på at slippe de trykte bøger.