Fordyb dig i spændende og billige e-bøger fra Riidr.com

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Insisterer du på til stadighed at udvide din horisont og fordybe dig i en tid præget af zap-kultur? Vil du styrke din empati og forståelse for andre livsvilkår og kulturer? Så er e-bøger fra Riidr.com det oplagte valg. De har et kæmpestort udvalg af kvalitetslitteratur til billige priser, der kan anvendes på forskellige teknologiske platforme. E-bogen er den moderne udgave af bogen, der på bedste vis kombinerer fordybelse og teknologi. 

E-bogen som ståsted

For et stykke tid siden så jeg et interview med psykologiprofessoren og forfatteren, Svend Brinkman, hvor han bl.a. talte om værdien af at have ståsteder. Det insisterer han på i en moderne og hektiske hverdag. Svend Brinkman har på én gang interesseret og provokeret mig, fra han blev kendt. Jeg har hele tiden vist, at jeg ville læse hans bøger, og jeg blev glad, da jeg så, at jeg kan købe begge hans bøger, Stå fast og Ståsteder, hos Riidr.com. For et ståsted i mit liv er den daglige læsning, og Riidrs hjemmeside er så let at overskue. Jeg kan lynhurtigt tjekke, om jeg kan få de bøger, som jeg har fået lyst til at læse. På sitets søgemaskine kan jeg desuden søge på fx genrer, sprog, udgivelsesdatoer og priser. Det er inspirerende at se resultatet af disse søgninger, hvis jeg fx er på jagt efter en bestemt genre, men ikke ved, hvilket værk jeg skal læse. Eller hvis pengene er små, men læselysten alligevel byder mig at købe noget nyt. Der er altid gode tilbud hos Riidr.com.

Riidr.com

Riidr.com er nyskabende i mere end en forstand. Helt eksklusivt har Riidr en helt særlig aftale med Kindle, de har skabt den første digitale bogklub, og så har webshoppen virkelig fingeren på pulsen, hvad angår ny og spændende kvalitetslitteratur. Køb en ebog hos Riidr.com, og begrav dig i læsningens glæder.