Erotisk læsning gav mig ny spænding i hverdagen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du mangler spænding i hverdagen, så skal du måske kigge et sted, hvor du ikke lige havde regnet med det. Det gjorde jeg, og jeg fandt præcis det, jeg ledte efter. Jeg troede egentlig, jeg havde brug for at prøve noget helt nyt, men jeg fandt min tilfredsstillelse et lidt uventet sted. Jeg begyndte nemlig at læse bøger i en ny genre, som jeg ikke anede var noget for mig. Jeg begyndte nemlig at læse erotiske og romantiske bøger, som virkelig har givet mig noget nyt. 

For mig har det altid været en tilfredsstillelse at læse, fordi jeg kan grave mig helt ind i et univers, hvor jeg glemmer alt andet. Det er en form for terapi, når jeg virkelig trænger til at koble af, og det fungerer også rigtig godt, når jeg har god tid. Jeg har fx altid læst meget på ferier, hvor jeg har haft tiden til at slappe af og gøre, hvad jeg vil. 

Jeg er begyndt at læse e-bøger, som har gjort en masse ting nemmere for mig. Jeg kan altid have mine bøger med mig, fordi jeg har hentet dem ned på min tablet, og jeg behøver derfor ikke tænke på, om der nu er plads til bøgerne i min kuffert. Jeg finder mine e-bøger her, fordi udvalget altid dækker over det, jeg har lyst til at læse om. 

Når jeg læser om erotik, så giver jeg mig selv lov til at leve mig ind i fortællerens univers. Somme tider kan det være fascinerende, hvordan de små detaljer gør en stor forskel, og det kommer særligt til udtryk, når jeg læser om erotik. For mig er det en helt ny spænding, som jeg på den ene eller anden måde kan tage med mig ud i det virkelige liv. Det er en form for nydelse, som jeg ikke kan finde andre steder.