En life saver for bogormen

By:

Hvis du kan lide at læse og gerne vil have mulighed for at læse andre steder end i dit hjem, så vil jeg anbefale ebøger, som har været en ægte ”life saver” for mig. Jeg er for nylig flyttet hjemmefra og bor nu i lejlighed i den by, hvor jeg studerer, som ligger cirka to-tre timers togkørsel fra der, hvor mine forældre bor. Da jeg ofte besøger mine forældre og venner fra min gamle hjemby, bruger jeg naturligvis også en del timer i toget. Her plejede jeg førhen at have en bog med at læse i, men det kan være ret besværligt, da det ikke altid er så ligetil hverken at slæbe på en bog, eller læse i en, når man er på farten. Jeg er nu begyndt at læse ebøger, som jeg læser via en app på min iPhone og iPad. Det er helt vildt smart, da jeg nu kan læse hvor, og når jeg vil, da jeg altid har min iPhone, og ofte mit iPad, med mig. Jeg bestiller mine ebøger fra Riidr, hvor de har et stort udvalg og de billigste priser. Når jeg vil bestille en ny ebog, kan jeg bestille den direkte fra Riidrs hjemmeside og begynde at læse bogen på min iPhone eller iPad med det samme. Når jeg skal hjem og besøge mine forældre eller venner i min hjemby, slår jeg en del tid ihjel med mine ebøger, og jeg slipper for slæbet. Selvom jeg oprindeligt begyndte at læse ebøger for at fordrive tiden i toget, er jeg nu også begyndt at bruge det mange andre steder, hvor jeg har brug for at fordrive tiden, da jeg altid har mine ebøger på mig. Det er helt vildt billigt og super nemt at bestille mine ebøger fra Riidr, og det har helt sikkert gjort mit liv på farten meget mere spændende.