Den elektroniske læsehest

By:

Ferie, hverdagsaftener, rejser, tog, bus, der er ikke det sted, hvor jeg ikke kan have mindst en bog med og nyde at bevæge mig ind i en verden af fiktion, der overgår min vildeste fantasi. Men bøger både vejer og fylder, og indtil nu har jeg altid overvejet min rejselitteratur meget nøje.

Den elektroniske bog

Heldigvis bliver vores verden mere smart, og det gælder også bøgernes verden. Nu er en bog ikke kun en, der er trykt på papir, for en bog, selv et stort og digert værk, kan pakkes ned til det rene ingenting og læses på telefonen, på en tablet eller på min Kindle. Det er fagre nye verden, og nu pakker jeg et stort udvalg af forskellig litteratur, når jeg skal af sted.

Nogle gange skal det være en fængslende krimi med et plot, jeg ikke kan gætte, andre gange skal det være lange føljetoner, hvor slægter følges over længere perioder, men det kan også være historiske romaner, der lige fanger. Jeg er typen, der godt kan lide at læse mere end en bog ad gangen, og her har jeg dem til rådighed hele tiden, uden jeg skal slæbe rundt på et helt bibliotek.

Inspiration til nye favoritter

Det skader heller ikke at møde nye forfattere og få nyt input om bøgernes verden. Min kilde til inspiration er https://politikenbooks.dk/eboger/, hvor jeg kigger ind på bestsellerlisten. Der er altid en god grund til, at andre læsere har valgt netop lige disse bøger, og jeg lader mig gerne inspirere. Det er alt fra de allernyeste bøger til klassikerne, der heldigvis også er at skaffe i denne moderne udgave.

Politikenbooks har også den fordel, at det bare altid virker. Jeg har aldrig haft problemer med at hente mine nyindkøb ned, og de fungerer upåklageligt, lige meget hvilket medie jeg vælger lige den dag.

Posted in: E-bøger