Bøger er for alle

By:

Du har sikkert hørt det rigtig mange gange. ”Bogen er så meget bedre end filmen”. Denne sætning er nærmest blevet en kliché, men det er da ikke uden grund, fordi bøger er nemlig virkelig gode, eftersom man har mulighed for at fordybe sig i dem. Dog er det ikke alle, der læser hurtigt eller specielt godt, men de skal da ikke snydes for en god fortælling, og derfor er der noget, som hedder lydbøger. Her får du historien læst højt af en anden, som faktisk er professionel til dette, hvorfor din oplevelse af historien nok skal være helt perfekt.

Du kan have lydbøgerne med overalt

Det smarte ved lydbøger er ikke blot, at du kan lytte til dem på løbeturen, i toget eller bussen. Nej, en anden fordel er, at du kan have dem med overalt, uden at de fylder de mindste. Det kræver blot, at du har din mobil samt et par høretelefoner med, og så er du faktisk rustet helt ud til tåspidserne. På din mobil kan du nemlig have dit eget personlige bibliotek, hvor der er proppet med bøger, hvilket er en af de klare fordele. Du fylder altså ikke i kufferten eller skoletaske, og det er selvom, du har 100 bøger med dig.

Find mange muligheder online

Der findes flere udbydere af dette, og vil du vide mere om fordelene, kan du hoppe forbi politikenbooks.dk. Her kan du tilmed finde et stort udvalg af bøger, hvorfor der nok skal være lige den genre, der passer på din smag. Du kan også besøge denne blog her, hvor du kan læse mere om, hvorfor du ikke kan undvære lydbøger, ligesom du kan læse om nogle af de mange genrer, du har i vente, hvis du først bevæger dig ind i bøgernes univers.

Bøger af for alle! Husk det.

Posted in: Lydbøger